Fasadreklam

Reklamskyllt GrönsakshallenFasadreklam är en form av marknadsföring som riktar sig till målgruppen genom att placera reklam direkt på byggnadens fasad. Denna typ av reklam kan variera i storlek, form och material och används för att skapa uppmärksamhet kring företag, produkter eller tjänster. Här är några sätt på vilka fasadreklam används:

  1. Företagsidentitet: Många företag använder fasadreklam för att förstärka sin varumärkesidentitet. Det kan inkludera företagslogotyper, namn och andra grafiska element som hjälper till att skapa igenkänning och förankring i kundernas medvetande.
  2. Butikslokaler: Fasadreklam är vanlig vid butiksfasader och köpcentra. Det används för att informera förbipasserande om butikens närvaro, varumärkesidentitet och aktuella erbjudanden.
  3. Produktmarknadsföring: Fasadreklam används också för att marknadsföra specifika produkter eller tjänster. Det kan inkludera stora bilder av produkter, fördelarna med tjänster eller kampanjer som pågår.
  4. Riktad information: Fasadreklam används ofta för att kommunicera viktig information såsom öppettider, kontaktuppgifter eller andra relevanta meddelanden till kunder och förbipasserande.
  5. Byggnadskomplexbeskyltning: Flera företag eller organisationer som delar en byggnad kan använda fasadreklam för att visa sina respektive platser och skapa en tydlig identifiering för besökare.
  6. Evenemangsreklam: Vid evenemangslokaler eller kulturella institutioner kan fasadreklam användas för att marknadsföra kommande evenemang, utställningar eller föreställningar.

Fasadreklam är en effektiv metod att dra uppmärksamhet till en byggnad och kommunicera med målgruppen på ett stort och tydligt sätt. Designen och budskapet är avgörande för att skapa ett starkt intryck och framhäva det som företaget vill kommunicera till allmänheten.

Ljusskyltar, eller ljuslådor i dagligt tal, har lika många variationer som neonskyltar. Stommen eller lådan utgörs ofta av aluminiumplåt lackerad i valfri färg. Invändig belysning av lysrör ger en kraftfull och jämn ljusspridning. Fronten av ljuslådan eller skylten utgörs ofta av akrylplast med text/logo av utskuren vinylfolie.

Kontakta oss